Antik şehir Pompei’de konaklamak isteyenler için güzel ve faydalı tavsiyeler vermek için bu yazıyı hazırladım. Pompei için 2 günlük bir plan yapıp 1 gece konaklamak istemek güzel bir plan. Bunun için hem ekonomik hem de konforlu otel tavsiyeleri verebilirim.

Eğer Pompei’de otel için fazla para harcamaya gerek yok, sadece rahat bir yatak ve merkezi bir konum arıyorsanız günlüğü 20 ile 30 euro (150-200 tl) arasındaki hostellerde kalabilirsiniz. Örnek olarak merkeze 600 metre uzaklıklarda olan Agorà Hostel Deluxe ile B&B Pompei In Family verilebilir.

 

 

Ben Pompei’ye bir kere geleceğim bu yüzden de kahvaltısı olan, merkeze yakın olan, rahat, ferah bir otelde kalmak istiyorum derseniz merkeze 550 metre uzaklıkta olan ve hostelden sadece birazcık pahalı olan (ortalama 250 lira) La Dimora di Poppea otelini tercih edebilir ve kanımca rahat bir uyku çekebilirsiniz.

Hotel del Sole

 

Pompei’ye kadar gelmişken Antik Kent manzarasına yakın olan hem de çok da pahalı olmayan bir otel arıyorsanız 4 yıldızlı Hotel del Sole  çok mantıklı bir çözüm olacaktır ve konaklamanızı sorun yaşamadan keyif içinde gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.

 

Pompei’deki aktiviteleri anlattığım yazım için tıklayınız.

1 thought on “Pompei Konaklama Bilgileri

Comments are closed.