İzmir’in denize girmeye en müsait bölgelerinden biri olan Gümüldür sahile sıfır birçok otele sahip durumda. Bu oteller yarım pansiyondan başlıyor 5 yıldıza kadar ulaşıyor. Bu yazımda herkesin kendi tercihine uygun otelleri sıralamaya çalışacağım.

Gümüldür’de denize sıfır olup da çok da pahalı olmayan bir otel arıyorsanız kişi başı 100 lira olan Süreyya Hotel iyi bir seçenek olabilir. Denize sadece 100 metre uzakta olup üstüne 2 öğün ücretsiz yemek servisi olmasıyla fiyatına göre tercih edilebilir bir otel olarak gösterebilirim. Bu otelde açık havuz bulunmasını önemsediğimi belirtmeden geçmeyeyim. Çünkü Gümüldür yazımda da bahsettiğim gibi buranın denizi bildiğiniz denizlerden daha serin. Çok soğuk deniz sevmeyenler havuzda yüzebilir.

 

süreyya

 

Otelde kalmak istemeyen, kendi yemeğimi kendim yaparım ve fiyatı da daha düşük tutarım diyenler için apart otellerde kalmak iyi bir seçenek olabilir. Gümüldür birçok apart otele, daireye sahip. Bunlardan en çok beğenilenlerinden biri denize de çok yakın olması sebebiyle Izmir Tatil Evi . Buranın günlüğü kişi başı 75 lira ve temel ihtiyaçlarınızı karşılamanız açısından yeterli imkanlara sahip.

 

apart otel

 

Yaz tatilini kış mevsiminde planlayıp erken rezervasyonla 5 yıldızlı otel kovalayanlardansanız size iyi bir önerim var. Orası da Club Yali Hotels & Resort. Bu otel kullanıcı yorumları ve gidenlerin görüşlerine bakılırsa bölgenin en iyi otellerinden birisi. Sezon içinde yaklaşık 400 lira olan kişi aşı ücretini erken rezervasyonla yarı yarıya düşürebilirsiniz. Bu oteldeki imkanları saymakla bitiremeyiz. Hem çocuklara uygun olması, hem  tane farklı havuza sahip olması hem de her şey dahil konsepti ile hizmet vermesiyle tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Her şey dahil konseptini sevmesem de çocuklu aileler için bir kurtarıcı olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

 

club yalı